Gör karriär hos Imalso

För att kunna erbjuda riktigt bra tjänster lägger vi på Imalso stor vikt på kompetensutveckling. För att passa in på Imalso behöver du ha en vilja och ett driv att utvecklas inom ditt kompetensområde. I gengäld arbetar vi engagerat för att möjliggöra din utveckling, dels genom att erbjuda kreativitetsprojekt och dels genom en väl tilltagen kompetensutvecklingsbudget.

Självklart ska dedikerade medarbetare vara med och skörda frukten efter väl genomfört arbete. Därför delar Imalso vinsten med sina medarbetare.

Kreativitetsprojekt på dina villkor

Våra kreativitetsprojekt bidrar både till glädje på arbetsplatsen och till kompetensutveckling. Tillsammans tar vi fram ett projekt som du verkligen brinner för och som du kommer att lägga en tiondel av din arbetstid på.

Vi bygger ett projektteam och tillsammans genomför ni projektet. Kanske leder det till en produkt eller tjänst som i förlängningen når marknaden och kan göra nytta, eller så har ni ”bara” utvecklats inom ert expertisområde. Oavsett vad, är det ett bra slutresultat.

Vad projektet handlar om beror på dina intressen, men vi ser gärna att det innehåller någon form av AI-relaterad metod. Projekten kommer att variera över tid men kan till exempel handla om att utveckla en ”nyfiken AI” med möjlighet att utforska olika system.

Utveckling av din kompetens

Vi på Imalso anser att konsultbolag finns till för att erbjuda tjänster av riktigt hög klass och uppmuntrar därför alltid kompetensutveckling. Tillsammans tar vi fram en personlig utvecklingsplan för de kommande tre åren utifrån dina behov och önskemål.

Utvecklingen är möjlig genom att vi har en tydligt definierad budget för kompetensutveckling samt genom kreativitetsprojekten.

Vi delar på vinsten

Du är en del av Imalso och ska självklart också därför vara med och dela på vinsten. En del av vinsten stannar i bolaget för att utveckla verksamheten och en del går till våra medarbetare. När du varit anställd under två kalenderår i rad har du rätt att ta del av vinsten.

BYOD – Du väljer utrustningen

För att kunna göra ett bra jobb behöver du bra utrustning. Som specialist inom ditt område är det du som bäst avgör vilken utrustning du behöver med allt från dator och telefon till pekdon och hörlurar. Du bestämmer vad du behöver för att kunna göra ett bra jobb och Imalso tillhandahåller.

Imalso söker ständigt efter fler talanger!

Har du ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling och AI-metoder och vill lägga en tiondel av din arbetstid på kompetensutveckling i ett projekt som du och dina nya kollegor definierar? Har du dessutom minst fyra års arbetslivserfarenhet från industrin? Då kan du vara en av dem vi söker!

Hör av dig till Marcus Larsson på 0707-23 46 52 eller marcus.larsson@imalso.se så tar vi ett samtal om hur du kan bli en del av Imalso.