Vi expanderar och söker en mjukvaruutvecklare!

Vi vill bli fler och söker därför efter mjukvaruutvecklare!

Mjukvaru-, och algoritmutvecklare

Du är konsult! För oss betyder det att du är och vill vara professionell, du har en önskan om att arbeta aktivt med din kompetensutveckling och du brinner för att hjälpa kunden övervinna sina problem! Som konsult är du öppen för olika utmaningar men naturligtvis skall utmaningarna ligga i linje med hur du vill utvecklas.

Vi erbjuder

Imalso är ett företag som lägger stor vikt vid kompetensutveckling och erbjuder därför ett omfattande kompetensutvecklingsprogram innefattande dels vårt koncept med kreativitetsprojekt och dels en väl tilltagen budget för kurskostnader. Vi erbjuder även våra dedikerade och trogna medarbetare att ta del av vinsten.

Exempel kreativitesprojekt:
I ett av Imalsos kreativitetsprojekt utvecklar vi en AI med flera unika särdrag. Syftet med den är att den utan mänsklig inblandning ska kunna lära sig att agera i en dynamisk omgivning och uppfylla specifika abstrakta mål. Omgivningen, hinder, objekt och andra aktörer modellerar den utifrån sensorinput och data insamlad över tid. De tre stöttepelarna i AI:n är:

 • Modellering av omgivningens fortlöpning i tiden, vilket gör att den kan ta beslut utifrån framtida händelser.
 • Interna interface som möjliggör spårning av handlingar till specifika händelser i omgivningsmodellen.
 • Uppskattning av osäkerheter i omgivningsmodellen, vilket möjliggör fokuserad träning och möjlighet till ett beslutsfattande som baseras på dynamiska säkerhetsmarginaler.

I detta projekt tillämpar vi bland annat metoder såsom maskininlärning och artificiella neurala nätverk.

Vi förväntar oss

Att du är och vill vara konsult vilket för oss betyder:

 • Du är glad, positiv och trivs bra när du får hjälpa kunden med problemlösning
 • Du vill bygga kompetens inom ditt område
 • Du är öppen för olika typer av projekt och uppdrag så länge de ligger inom ramen för din personliga utveckling

Din bakgrund

Du har arbetat några år med mjukvaruutveckling och brinner för detta, och eftersom du brinner för detta område har du naturligtvis genomfört mjukvaruprojekt vid sidan av ditt arbete tex någon form av AI, hemautomation eller apputveckling. Har du dessutom varit ute i arbetslivet minst fyra år kan du vara en av dem vi söker.

Du har sannolikt erfarenhet inom någon eller några av följande:

 • Programmeringsspråk tex C, C++, C#, Python
 • AI-relaterade metoder
 • Mjukvara för inbyggda system
 • Backend/Frontend
 • Agila arbetssätt

Låter ovanstående intressant så skicka din ansökan innehållande CV tillsammans med en sammanfattning som beskriver vad just du vill göra i framtiden till career@imalso.se

 

 

Nyhetsarkiv

 • Välkommen Patrik!

  En milstolpe på Imalsos väg mot framgång, idag har vi den stora glädjen att välkomna Patrik Fredriksson till Imalso Engineering and Research! Patrik brinner för teknik och har utvecklat både drönare och AI-agenter. Han har professionell erfarenhet från i huvudsak tre områden; Kärnkraft, Fordon och medicinteknik! Välkommen till Imalso, Patrik!

  Läs mer