Arbetsglädje och kreativitet ger teknik i framkant

Utveckling, kreativitet och glädje. Det är tre ord som vi bygger upp vår verksamhet kring genom att våra medarbetare får chansen att, och ska, ägna en tiondel av sin arbetstid åt ett projekt som de tycker är roligt och brinner för.

Mjukvara, AI och maskininlärning

Imalso Engineering and Research är ett Göteborgsbaserat företag som tillhandahåller tjänster inom mjukvara, AI och maskininlärning. Företaget grundades av Marcus Larsson 2017. Bakom sig hade han då många års erfarenhet av arbete med systemutveckling inom bland annat fordonsindustrin.

Viktigt för oss på Imalso är att erbjuda våra kunder tjänster av hög kvalitet och vi brinner för att ta fram bra mjukvarulösningar. Som en del av detta satsar vi alltid på att utveckla kompetensen inom företaget. Kompetensutveckling leder till medarbetare som har roligt på jobbet och är engagerade i arbetet, vilket i sin tur ger nöjda kunder.

Projekt som utvecklar företaget

I Imalsos kreativitetsprojekt ägnar våra medarbetare en tiondel av arbetstiden på ett projekt inom något som driver och engagerar dem. Vi får utlopp för vår kreativitet och utvecklar vår förmåga att tänka nytt samtidigt som vi har roligt och vår ingenjörsförmåga utvecklas.

Vi är övertygade om att projekten gör oss till mer mångfacetterade ingenjörer som kan se ett steg längre, vilket naturligtvis är något vi har nytta av i arbetet med våra kunder.

Vill du också utvecklas, känna dig kreativ och ha roligt?

Imalso är ett företag som expanderar och vi söker därför nya kompetenta medarbetare. Läs gärna mer under sidan Karriär eller kontakta oss så berättar vi mer.

Se även gärna de tjänster som vi utvecklar under sidan Vad vi gör.

Våra medarbetare

 

Patrik Fredriksson

Patrik utför idag ett uppdrag i underleverantörsledet i fordonsindustrin, han arbetar med maskininlärning. I sitt kreativitetsprojekt utvecklar han en nyfiken AI.

patrik.fredriksson[at]imalso.se

 

Marcus Larsson

Marcus är ute hos kund och förbättrar deras processer för funktionssäkerhet. Marcus är grundare och hans kreativitetsprojekt är att bygga ett intressant Imalso.

marcus.larsson[at]imalso.se