Vad vi gör

Tekniken styr idag stora delar av vår moderna värld och med rätt typ av teknik är det mycket som kan underlättas. Vi på Imalso älskar teknik och brinner för att ta fram smarta och effektiva mjukvarulösningar till olika typer av företag och verksamheter.

Mjukvaror i framkant med intelligent teknik

Vi arbetar inom mjukvaruutveckling med specialisering inom maskininlärning och artificiella neurala nätverk.

Viktigt för oss på Imalso är att vara ett modernt företag som ligger i framkant. Vi fokuserar därför på det senaste inom tekniken och starkt på kompetensutveckling inom företaget. Den mjukvara vi helst utvecklar är den som innefattar både intressanta och användbara algoritmer.

Bland våra största intressen och arbetsområden finns AI-relaterade metoder och algoritmer med funktioner som påminner om vår mänskliga intelligens och kroppens funktioner. Vi arbetar alltså bland annat med utveckling av artificiella neurala nätverk, vilket är algoritmer inspirerade av kroppens eget nervsystem.

Vårt genuina intresse för tekniken har positiva effekter på vårt arbete. Att trivas och ha kul på jobbet är viktigt och vårt stora intresse för det vi gör visar sig i det resultat vi levererar.

Hör gärna av dig

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar eller har du ett spännande projekt och behöver hjälp med mjukvaruutveckling? Tveka då inte att höra av dig till oss.

Kontakta Marcus Larsson, försäljningsansvarig, på e-post eller via telefon så tar vi ett första möte där vi berättar mer om oss och våra smarta lösningar.

E-post: marcus.larsson@imalso.se

Telefon: 0707-23 46 52